A vállalkozások többsége szervez a munkatársainak továbbképzéseket, tréningeket vagy céges kirándulásokat. Az összejövetelek célja, hogy a munkatársak a vállalkozás üzleti tevékenységével kapcsolatos tevékenységek ismeretanyagát elsajátítsák, és erősítsék a munkatársak közti kapcsolatot. A választás sok esetben a vállalkozás központjától távol, természetközeli szálláshelyekre esik.

A partnerekkel történő találkozások megerősítették, hogy a munkatársak a szellemi fáradtság és a munkahelyi túlterheltség miatt nem tudnak kellően koncentrálni a tréningek alatt, és ezért nem tudják elsajátítani a szükséges ismeretanyagot.

Ezért kell a természet kínálta lehetőségeket kihasználni ezen alkalmakkor, mert az ott végzett testmozgás erősíti az általános szellemi és fizikai erőnlétet, fokozza az összpontosítást és növeli a teljesítőképességet.

Az ún. egyensúly vagy walk in balance túrát megszervezzük a rendezvények helyszínén!
A túrát az instruktor által előre kijelölt túra útvonalon, meghatározott időkeretek közt rendezzük meg azért, hogy a programok napirendjéhez könnyen hozzá lehessen igazítani.

A nordic walking botokkal túrázók "runners high"-nak nevezik azt az állapotot, amikor a járás, a légzés, a koncentráció és a természet együttes hatását élvezik a túra során.
A túra élvezetes és változatos tematikája biztosítja a teljes szellemi kikapcsolódást és ellazulást, és segíti a rendezvények programjain való aktív részvételt a munkatársak számára.

Ajánljuk azon munkahelyi rendezvényekhez - kirándulás, sportnap, egészségnap, céges tréning - ahol nélkülözhetetlen a hosszan tartó figyelem, a kiváló fizikai és szellemi teljesítőképesség és a jó csapatszellem!

A walk in balance túrához szükséges botokat a Wellsite biztosítja. A botok a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak felelnek meg, üvegszál felépítésűek, 80% karbon tartalommal.

A túra időpontját a rendezvények vagy a tréningek napirendjéhez igazítjuk. Ajánlatunkat a partneri igények figyelembevételével, a vállalkozások elvárásaihoz igazodva egyedileg alakítjuk ki. Sportszervező vállalkozás révén egészségpénztári kedvezmények igénybe vehetőek, valamint üdülési csekket is elfogadunk.