A ma embere minden nap találkozhat "forradalmian" új táplálék kiegészítőkkel, csodapirulákkal vagy az ágy alatt mindig elférő sportszerekkel. Ha nem válnak be sincs baj, hiszen a következő napon már ott az újabb "végleges" megoldás, amellyel megelőzhető a betegség vagy megszerezhető a kiváló erőnlét anélkül, hogy az életmódbeli szokásokon változtatni kelljen.

Természetesen ezek a termékek nem ösztönöznek senkit sem arra, hogy változtasson életmódján. Nem veszik számításba azt, hogy a változtatni szándékozó embernek a változáshoz szükséges döntését kell elősegíteni.
A Wellsite a munkahelyi motivációs program létrehozásakor ezt a fontos szempontot vette figyelembe.
A program minden eleme, a szakmai partnerek és a támogató munkahelyi környezet segítenek a változtatáshoz szükséges döntést meghozni. A program elemei azzal, hogy reális képet adnak a jelen állapotról és a fejlődési lehetőségekről, a szakmai partnerek professzionális helyszíneket és szolgáltatásokat biztosítanak.
A munkáltatók és a munkahelyi vezetők "leader" szerepe nélkülözhetetlen, hiszen -a közvetlen üzleti érdeken túlmutatóan- biztosítják a támogató munkahelyi környezetet, és élére állnak a kezdeményezésnek.

A Wellsite motivációs programja kizárólag hagyományos, a testi-szellemi erőnlét fejlődését elősegítő elemekre épül.

Kis létszámú, 5-6 fős csoportokban, a foglalkozásoknak megfelelő helyszíneken zajlik.
Teljeskörű - az állóképességet és a terhelhetőséget felmérő, valamint az esetleges kizáró okokat meghatározó-állapotfelméréssel kezdődik, amelyet szakorvos koordinál.
Az állapotfelmérés kiegészül táplálkozási tanácsadással, amely személyre szabottan a dietetikai iránymutatástól a teljes étrend meghatározásig terjed.
A program résztvevői heti három alkalommal nordic walking foglalkozáson vesznek részt, ahol a helyes technika elsajátításán túl a rendszeres testmozgást megkedvelik, ami elősegíti azt, hogy a program lezárását követően is megmaradjon a mozgás szeretete.

A program további fontos elemei a szakmai partnerek által biztosított beltéri foglalkozások.
Ezen foglalkozások célja, hogy a munkatársakat a mindennapos munkakörnyezetükből kiragadva és új élménykörnyezetbe helyezve, egy intenzívebb hatás révén felgyorsítsuk, hatékonyabbá tegyük a testi-lelki egyensúly fejlődését.
A beltéri mozgásformák közül választható a jóga és meditációs gyakorlatok, valamint a rekreációs torna.
A wellness létesítményekben lehetőség van arra, hogy a foglalkozások köztes idejére szauna, fürdő és masszázs programot is be lehessen iktatni.


A program tematikáját és lebonyolítását a munkahelyek időrendjéhez, a munka üteméhez igazítjuk. Ajánlatunkat a partneri igények figyelembevételével, a vállalkozások elvárásaihoz igazodva egyedileg alakítjuk ki. Sportszervező vállalkozás lévén egészségpénztári kedvezmények igénybe vehetőek, valamint üdülési csekket is elfogadunk.