Sok esetben a munka mennyisége az elvártnál nagyobb időráfordítást, maximális teljesítményt kíván. A munkatársaknak kevés lehetőség és főleg idő marad a rendszeres testmozgásra.
Amennyiben a munkahely vagy környezetének adottsága lehetővé teszi, helyben megszervezzük a mozgásprogramot!

A munkahelyi stressz és a mozgásszegény életmód együttes hatását már sokan ismerik. A heti 3 alkalommal megtartott egyórás nordic walking foglalkozás kiválóan alkalmas az általános fizikai és szellemi kondíció karbantartására, a napi stressz okozta feszültségek levezetésére. A foglalkozások játékos felépítéséből adódóan megerőltetés nélkül fokozza a munkatársak teljesítőképességét, biztosítja kitűnő közérzetét!

A folyamatos, magas szintű teljesítmény elképzelhetetlen a jó munkahelyi légkör nélkül. A nordic walking csoportos gyakorlása jó lehetőséget kínál a csapatmunka erősítésére. A munkatársak között javul a konfliktus- és a problémamegoldó képesség, fokozódik az egymás iránti tisztelet és a türelem, erősödik a csapatszellem.

A huzamos ideig végzett ülőmunka rossz testtartást eredményez: erre a szervezet izom és ízületi fájdalmakkal reagál. A nordic walking rendszeres gyakorlása megszünteti a váll, a hát és a nyak izomgörcseit, javítja a testtartást.

A nordic walking gyakorlásához nincs szükség drága sporteszközökre vagy berendezésekre.
A gyakorláshoz szükséges botokat a Wellsite biztosítja. A botok a legmagasabb szintű szakmai elvárásoknak felelnek meg, üvegszál felépítésűek, 80% karbon tartalommal.

A foglalkozások időpontját és gyakoriságát a munkahelyek időrendjéhez, a munka üteméhez igazítjuk. Ajánlatunkat a partneri igények figyelembevételével, a vállalkozások elvárásaihoz igazodva egyedileg alakítjuk ki. Sportszervező vállalkozás révén egészségpénztári kedvezmények igénybe vehetőek, valamint üdülési csekket is elfogadunk.